§ 1 FORMÅLSPARAGRAF
Koret skal være et sosialt tilbud til modne menn over 20 år. Det skal være til glede for medlemmer og tilhørere. Repertoaret skal være musikalsk sjanger-uavhengig og ha som formål å spre livsglede og følelser til alle. Ett høyt ønske er å nå et musikalsk nivå der vår framførelse vil frambringe kvinnens tårer i glede og behag.Hvem er vi?

Mannskoret Prosit ble stiftet en kveld i august 1998, av Jo Skarstad og Stig Lohne. Interrimstyre ble etablert, bestående av de to samt Atle Weibell.

22. september samme år hadde vi første øvelse, hvor 10 (!) menn møtte fram. Siden den gang har medlemstallet variert fra 15 til  20. Nå i vårt tiende år består koret av 15 stolte staute menn som øver "iherdig" anden hver onsdag på Haga Skole i Tananger. Det store mål dette året er vårt eget 10 års jubileum.

Som nevnt er vi sjanger uavhengig  våre statutter tillater bruk av alt innen instrumenter men våre flotte stemmer  har til nå hvert nok. Repertoaret svinger fra Irske folketoner til dagen pop med innslag av humor og salmer.

 

For umiddelbar booking

Send mail til Jo.skarstad@lyse.no eller stilohne@broadpark.no

For de uten tolvur eller bråhast ring Jo: 934 33 815 eller Stig:905 56 920